2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

E-boda i200: A belső érték a lényeg

A Távol-Keleten készül és a szomszédból érkezik: az ára meglehetősen barátságos, csak a képét ne lássam...

[ ÚJ TESZT ]

Multimédia, adatátvitel

A kamerák siralmasak. Mivel nem szoktam fényképezni, ezért ez nem is érdekel, de annyira rossz képeket lehet velük készíteni, hogy még a sávszélességet sem pazaroltam a feltöltésekre. Mindenki el tudja képzelni, amikor azt mondom, hogy borzalmas, és az beszorozva 100-zal!

Zeneileg teljesen átlagos, megfelelő fülhallgatóval kellemes hangzást kapunk, de ne számítsunk drasztikus hangerőre. Gyári Android zenelejátszó van rajta az összes funkcióval.

A videókat szépen fogyasztja H.264, VC-1, MPEG-2, MPEG-4, XviD / DivX, Real 8 \ 9 \ 10 AVI, RM, RMVB, PMP, FLV, MP4, M4V, VOB, WMV, 3GP, MKV formátumokban. Ha esetleg ez kevés, akkor a marketből beszerezhető más alternatíva is.

Adatkommunikációból jelen van egy Wi-Fi 802.11 b / g / n szabvány és egy BT 4.0, USB 2.0 aljzat és nincs más. Se 3G modul se GPS antenna. A kijelzőtükrözés szépen megy, a chromecasttal azonnal egymásra találtak és akadásmentesen továbbította a FullHD tartalmakat a televízióra.

Akkumulátor, üzemidő, összegzés

Az akku nagyon kevés, 3000 mAh! Ez annak a fényében még nevetségesebb, hogy a telefonom tápellátásáról egy 3200-as telep gondoskodik. A gyártó adatai alapján 4 (!) órát bír ki etetés nélkül a gépezet. Azt kell mondjam, az adat valós, de ezt a 4 órát maximális fényerő és folyamatos használat mellett produkálja.

Sok jót nem írtam ebben a cikkben, tudom, mégis azt állítom, jó vételt csináltam! Hogy miért? Mert kaptam egy kompakt kis masinát viszonylag korszerű oprendszerrel, egy kellemes teljesítményű processzor+grafikus gyorsító kombinációval, és kiváló multitaskingot lehetővé tevő 2 GB RAM-mal mindösszesen 20 000 Ft-ért.

Hivatalos magyarországi garanciával, 2 évre, áfával, tokkal, vonóval. Ezt jelenleg semelyik szürkeimportos készülék nem tudja felülmúlni, és még egy darabig ez így is marad szerintem.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.